Despre

Bine ai (re)venit! Ne bucura foarte mult faptul ca iti doresti sa afli mai multe despre noi, redactorii care stau in spatele proiectului venit in ajutorul tau. Cu siguranta vrei sa stii cine se afla in spatele tuturor materialelor pe care ti le punem la dispozitie, nu-i asa?
Afla ca noi suntem o echipa tanara formata din doi baieti si trei fete, unii cu studii in acest domeniu, iar altii foarte pasionati de ceea ce fac, fiind la curent cu toate noutatile si incercand in fiecare zi sa isi dezvolte si mai mult cunostintele.

Nisa pe care ne dorim sa activam cu site-ul este una destul de competitiva, insa nu intr-un mod pozitiv. De ce spunem acest lucru? Pentru ca, dupa estimarile noastre, mai mult de 80% dintre site-urile romanesti au ca unic scop obtinerea de profit, lasand pe ultimul loc nevoia cumparatorului de a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Din acest motiv materialele noastre pun pret pe informatie si mai putin pe vanzare, motiv pentru care iesi mult mai castigat daca alegi sa ne folosesti pe noi ca sursa principala de fiecare data cand vrei sa cumperi un anumit produs natural.

Pana la urma, iti poti da seama foarte usor cum poti sa faci diferentierea intre aceste doua categorii, ai nevoie doar de putinta atentie. In cazul nostru, se poate vedea clar cum principala preocupare este reprezentata de oferirea unor informatii cat mai corecte si mai bine documentate, care sa te ajute in alegerea pe care urmeaza sa o faci – pana la urma, banii tai trebuie sa fie cheltuiti cu cap, nu-i asa?